Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăra din Constanţa răpită de pe stradă avea o relaţie cu unul dintre suspecţi

ro

08 Apr, 2014 00:00 2423 Marime text
În cazul tinerei despre care s-a presupus că a fost răpită în dimineaţa zilei de ieri s-a stabilit că a fost vorba despre o neînţelegere.
În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 08.00, poliţiştii de pe raza municipiului Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie a fost răpită de pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu din municipiu. Potrivit oamenilor legii, tânăra de 26 de ani a fost urcată împotriva voinţei sale într-un autoturism. În urma sesizării, au fost create mai multe filtre de poliţie pentru depistarea autoturismului în trafic.

O patrulă mixtă s-a deplasat la ieşire din Constanţa spre localitatea Valu lui Traian, unde a oprit un autovehicul suspect în care se aflau cinci bărbaţi şi o femeie. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că cei cinci bărbaţi sunt persoanele date în urmărire pentru lipsire de libertate, iar femeia este cea care a fost reţinută împotriva voinţei sale. Din cercetările continuate la Secţia 4 de Poliţie, a rezultat faptul că tânăra de 26 de ani avea o relaţie cu unul dintre presupuşii răpitori. Pentru faptul că tânăra avea un copil, familia bărbatului nu era de acord cu relaţia celor doi. Cetăţeanul a încercat să o convingă pe femeie să se întoarcă la el, dar aceasta a refuzat, drept pentru care acesta a urcat-o pe tânără în maşină, împotriva voinţei sale. Ulterior, femeia a recunoscut că nu a fost vorba de o răpire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii