Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE2 Tragedia nopţii în România. O tânără s-a aruncat, de pe pod, în canal. Al doilea caz de acest gen din România în ultimele zile (galerie foto)

ro

30 Dec, 2018 03:21 10245 Marime text
Alarma a sunat aseară, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Petrodava Neamţ: o tânără, de aprovimativ 16 ani, s-a aruncat în Canalul Bistriţa, la Slobozia Roznov.

Sublocotenentul Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Nemţ a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială complexă de intervenţie cu barca, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD”.

După circa două ore de căutări, în jurul orelor 22.00, tânăra nu fusese găsită, iar din cauza întunericului misiunea de căutare a fost întreruptă, urmând a fi reluată în această dimineaţă de echipa de scafandri.
 
Reamintim că şi la Cernavodă, judeţul Constanţa, a avut loc, joi seara, o nenorocire trasă parcă la indigo.
 
Atunci, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al Judeţului Constanţa au fost solicitaţi să intervină pentru a salva un tânăr de aproximativ 23 de ani, care a sărit de pe Podul Saligny, în Dunăre.

La locul intervenţiei au fost deplasaţi şapte pompieri cu două autospeciale şi o barcă, patru scafandri, şi o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă.
Trupul tânărului nu a fost găsit până la editarea acestei ştiri.

Şi în acest caz astăzi se vor relua,astăzi, căutarile.

UPDATE2 ora 15.00:

În urmă cu puţin timp s-a confirmat găsirea fetei.Aceasta a fost declarată decedată



UPDATE: 

Pe timpul căutărilor de la Hidrocentrala Zăneşti, au fost descoperite doua corpuri: un bărbat, corpul fiind in stare de descompunere, și o femeie.
 
Sursa foto: ISU Petrodava Neamţ
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii