Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr prins cu 30 de pliculețe de substanță vegetală, în zona Casei de Cultură Constanța. Urmărire ca în filme

ro

26 Sep, 2020 15:58 2086 Marime text


Jandarmii au surprins în Constanţa, o persoană care avea asupra lui 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.

Ieri după-amiază, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cutură din Constanţa, a observat o persoană care-şi confecţiona o ţigaretă artificială (joint).

La vederea jandarmilor, tânărul a devenit agitat, a luat-o la fugă și a dispărut în apropierea unui punct termic. „După aproximativ un minut de căutări, echipajul de jandarmi l-a văzut cănd se furișa după  gardul viu din apropierea punctului termic și a luat-o din nou la fugă. A fost prins după aproximativ 50 de metri”, au punctat jandarmii.

Asupra tânărului de 30 de ani, jandarmii au mai găsit 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde.
Pliculeţele autosigilante găsite asupra lui vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii