Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de pachete cu ţigarete de contrabandă, descoperite în Vama Veche

ro

26 Aug, 2015 00:00 1140 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Vama Veche trei persoane de sex feminin care intenţionau să introducă în ţară 560 de pachete cu ţigarete netimbrate fără documente justificative.
 
Astfel, luni dimineaţă, în jurul orei 7.00, în PTF Vama Veche s-au prezentat pentru controlul de frontieră cetăţenii români Elmas M., în vârstă de 50 de ani , Merac A., de 41 de ani, şi Cader I., de 40 de ani, pasageri într-un autocar care efectuează curse regulate între Turcia şi România. La control bagajelor personale, au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, 560 de pachete cu ţigarete netimbrate mărcile „MM Slims“. Persoanele în cauză, domiciliate în municipiul Constanţa, au declarat că au achiziţionat ţigaretele de pe teritoriul Republicii Bulgaria, pentru consum propriu.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 5.590 de lei, şi au întocmit persoanelor în cauză lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii