Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:54 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de mii de pixuri, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

ro

07 Dec, 2016 13:04 1045 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea, 300.000 de pixuri, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 900.000 lei.
 

În data de 5 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Râmnicu Vâlcea.
 
Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma controlului au fost descoperite 300.000 pixuri ce purtau însemnele unei mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 900.000 lei dacă ar fi originale.
 
Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii