Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de angajaţi MAI vor asigura ordinea de Ziua Marinei

ro

15 Aug, 2014 00:00 1647 Marime text
Zona Falezei din Mamaia va fi luată cu asalt de numărul mare de turişti. Acest lucru este de aşteptat deoarece, cu ocazia Zilei Marinei, Forţele Navale Române anunţă o serie de activităţii destinate acestei mari sărbători.
 
Astfel, pentru asigurarea unui climat sigur, la ordinul ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor acorda o atenție deosebită zonelor unde se va afla un număr mare de oameni, respectiv la manifestările religioase, evenimentele cultural-artistice și ceremoniile militare prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei.
 
Astfel, peste 500 de poliţişti se vor afla la datorie, de sărbătoarea Sfintei Marii, pe litoralul românesc, în localităţile urbane şi rurale din judeţul Constanţa, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente neplăcute şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
De asemenea, peste 100 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile „TOMIS“ Constanţa vor asigura ordinea publică şi siguranţa persoanelor care vor participa la sărbătorirea Zilei Marinei Române, manifestare ce va avea loc azi, în intervalul 10.00 - 14.00, în zona Faleză Cazino - Portul Tomis. Şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean a suplimentat numărul de militari pe raza judeţului şi în municipiul Constanţa.
 
Totodată, Poliţia de Frontieră va fi prezentă, alături de Forţele Navale ale Ministerului Apărării Naţionale, la activităţile festive ce se vor derula în localităţile din judeţul Constanţa. Garda de Coastă va organiza astăzi, în intervalul 9.00 - 12.00, exerciţii demonstrative la care vor participa două nave de supraveghere şi intervenţie din cadrul Grupului de Nave Constanţa.

Astfel, efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor fi pregătite să acţioneze pentru prevenirea şi gestionarea situaţiilor dificile care pot perturba ordinea publică şi pot afecta siguranţa cetăţenilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii