Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspecţii într-un dosar de furt de aur vor în libertate!

ro

14 Nov, 2014 00:00 2000 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa a fost înregistrat dosarul în care suspecţii de furturi de aur şi electronice din locuinţe contestă măsura arestării preventive. Este vorba de lotul de indivizi reţinuţi în luna septembrie, după filaje şi urmăriri care s-au soldat cu focuri de armă, în cartierul Eden.
 
Conform portalului instanţelor de judecată, cei care contestă măsura arestării preventive sunt Ibram Chemal, Ibram Amet, Mihai Panaioti, Amiş Erhan, Ibram Galoi, Sinan Bairam zis „Piticul“ şi Sinan Bairam zis „Ibo“ (atenţie, este vorba despre două persoane diferite, dar cu aceleaşi nume!), Adil Ibo, Mustafa Genghiz, Amiş Sabrie şi Sali Cidem Şeila.
 
Cidem-Șeila Sali este femeia care a fost reținută prima în acest dosar, la începutul lunii septembrie. În sensul giratoriu din zona Eden, polițiștii au tras, atunci, mai multe focuri de armă, în încercarea de a opri o mașină în care se aflau patru indivizi, trei bărbați și o femeie.
 
Mai multe gloanțe au fost trase de oamenii legii într-un Audi A8, înmatriculat în Bacău, în care se aflau cei patru suspecți, urmăriți pentru furt din apartamentele de pe raza municipiului și județului Constanța și pentru trafic de aur. Cantitățile mari de aur pe care le-ar fi sustras aceștia erau amanetate ulterior.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii