Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectată de violarea unui taximetrist Dosarul Luminiţei Perijoc ajunge la Curtea de Apel Constanţa

ro

04 Nov, 2013 00:00 2514 Marime text
Dosarul în care Luminiţa Perijoc, din Tulcea, a fost condamnată la închisoare pentru tentativă la omor (partea vătămată fiind taximetristul Nicolae Stan), va fi redeschis de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. Cazul celor doi a fost mediatizat la nivel naţional, având în vedere că taximetristul a declarat că femeia ar fi vrut să-l violeze.
 
La finele săptămânii trecute, Tribunalul Tulcea a condamnat-o pe Luminiţa Perijoc la cinci ani de închisoare. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Amintim că, la data de 23 aprilie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a anunţat trimiterea în judecată a Luminiţei Perijoc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

De asemenea, prin acelaşi act s-a mai dispus faţă de Perijoc scoaterea de sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal. Conform organelor de anchetă, „în noaptea de 22/23 august 2012, în jurul orei 00.20, pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat două lovituri cu un cuţit în zona capului părţii vătămate S.N., taximetrist, pe care o invitase în locuinţa în care inculpata locuia singura. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat Serviciul de Urgenţă 112, alertând organele de poliţie şi de ambulanţă.

 Atât victima, cât şi inculpata au fost internate în acea noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, unde fiecare a beneficiat de îngrijiri de specialitate.
Deoarece plângerea părţii vătămate cu privire la comiterea şi a infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate nu s-a coroborat cu niciun mijloc de probă, s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală a inculpatei Perijoc Luminiţa pentru aceste două fapte”, au conchis procurorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii