Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gelozia, bat-o vina! Suspectat că şi-a spintecat iubita

ro

05 Sep, 2015 00:00 1564 Marime text
Gelozia, un sentiment copleşitor situat între ură şi iubire, între realitate şi proiecţie. De un astfel de sentiment se pare că era chinuit un bărbat de 39 de ani, din Murfatlar. Remus Pascaru şi iubita sa, Anişoara Ailincăi, în vârstă de 58 de ani, au băut, în noaptea de joi spre vineri, şi, în cele din urmă, au ajuns să se acuze de infidelitate şi să se certe aprig. Se pare că, la un moment dat, aburii alcoolului i-au întunecat mintea bărbatului şi acesta ar fi înjunghiat-o pe femeie în abdomen. Aceasta a sunat la 112, iar poliţiştii Secţiei 4 Constanţa s-au deplasat pe strada Interioară nr. 2, unde au constatat că femeia fusese înjunghiată, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei. La scurt timp, a apărut şi o ambulanţă.
 
Anişoara Ailincăi a fost transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde s-a stabilit diagnosticul „plagă înjunghiată abdominală“, fiind internată la Secţia Resuscitare pentru investigaţii medicale amănunţite.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4 şi de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a comis fapta.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Mandatul a fost emis de Tribunalul Constanţa si poate fi atacat la Curtea de Apel Constanţa.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii