Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse judiciare Un fost primar PSD din județul Constanța, trimis în judecată de procurorii DNA București

ro

29 Jun, 2015 00:00 3380 Marime text
Visel Iusein, fostul primar PSD al localității Dobromir, din județul Constanța, ar fi fost trimis în judecată, potrivit unor surse judiciare, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție București.
 
Cauza a fost trimisă spre soluționare Tribunalului Constanța, dosarul primind numărul unic 4322/118/2015. Conform portalului instanțelor de judecată, în cauză au mai fost deferiți Justiției Mursel Iuseim și Sachir Iusein, dar și SC Agricol Iusein SRL. De partea cealaltă, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) este parte civilă. Până la acest moment, nu a fost stabilit un prim termen de judecată. Amintim că, aproape de finele anului 2013, în localitatea Dobromir ar fi fost efectuate mai multe percheziții domiciliare, iar potrivit unor surse, unul dintre cei vizați de acțiune ar fi fostul primar al localității. În cauză, organele de anchetă au arătat că cei luați în colimator ar fi obținut un milion de euro de la APIA. Potrivit datelor puse la dispoziție de Registrul Comerțului, SC Agricol Iusein SRL are sediul în Dobromir, iar ca asociați persoane fizice apar: Visel Iusein, născut la data de 19.01.1974, în comuna Lipniţa, județul Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95,46%, și Fatma Iusein, născută la data de 22.06.1951, în Coslugea, județul Constanța, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4,54%. Administratorul este Kemal Iusein, născut la data de 8.02.1968, în Lipnița, județul Constanța. Firma are ca obiect de activitate „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase“.

Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la reprezentanții firmei mai sus precizate, însă acest lucru nu a fost posibil. În fișa societății, Registrul Comerțului pune la dispoziție două numere de telefon, unul de mobil (care nu era conectat) și unul de fix, la care nu a răspuns nimeni.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii