Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Surpriză” pentru un constănţean. Autoturismul cumpărat de el era căutat în Norvegia

ro

01 Mar, 2017 12:04 1476 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa, un autoturism marca Audi A3 căutat de autorităţile din Norvegia.
 
Ieri, la ora 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa – Punctul Poliţiei de Frontieră Constanţa au desfășurat o misiune specifică în zona de competență, în urma căreia au identificat, în Portul Constanţa, un autoturism marca Audi A3. În urma verificărilor s-a stabilit că mașina aparține cetăţeanului român M.V., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa.
 
La cercetări, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul, an de fabricație 2008, figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Norvegia la începutul lunii februarie.
 
Constănţeanul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român stabilit în Norvegia şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de către autorităţi.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270 Cod Penal.


Foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii