Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriza din portbagaj

ro

08 Feb, 2013 20:00 1457 Marime text
La data de 7 februarie, ora 20.10, poliţiştii Secţiei 5 au oprit şi scos din trafic pe strada Caraiman, pe sensul de mers spre bulevardul Aurel Vlaicu, un autoturism în care se aflau două persoane. Poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de S. Marian Cristian, de 24 de ani, însoţit de S. Vasile, de 33 de ani, ambii din localitatea Giurgeni, judeţul Ialomiţa. Cu ocazia controlului autoturismului, în portbagaj au fost găsite trei rucsacuri şi o geantă de voiaj pline cu profile în formă de „U", din aluminiu, în greutate totală de 88,5 kg.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei doi lucrează ca muncitori necalificaţi la un imobil situat în staţiunea Mamaia, ce aparţine unei societăţi comerciale, de unde au fost sustrase elementele din aluminiu.

Reprezentanţii unităţii comerciale nu au putut fi contactaţi pentru stabilirea prejudiciului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii