Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

[!] Sucursala Bancii Carpatica de la Casa de Cultura a fost atacata

ro

29 May, 2009 14:07 1612 Marime text

carpatica.jpgImediat după deschidere, doi bărbaţi mascaţi au intrat în bancă şi au ameninţat o casieră cu un pistol. Atacul a durat doar 30 de secunde.

Potrivit IPJ Constanţa, doi bărbaţi înarmaţi au intrat în sediul Băncii Carpatica şi au ameninţat personalul. Hoţii au intrat în bancă în  jurul orei 8.00, la câteva minute după ce unitatea bancară a fost deschisă. Prima ţintă a atacatorilor a fost paznicul unităţii bancare care a fost imobilizat în doar câteva secunde. Casiera a fost şi ea ameninţată cu arma.  „Doi bărbaţi au pătruns în bancă, iar unul dintre ei era inarmat, însă nu a facut uz de armă. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. Analizăm imaginile de pe camerele de supraveghere", a declarat Anda Drăgulescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa, potrivit www.realitatea.net .

Casiera a reuşit să apese butonul de panică însă cei doi bărbaţi au reuşit să plece în doar 30 de secunde cu 79.000 de RON. 

În acel moment, în bancă, se aflau doar angajaţii şi un client al unităţii bancare.

„Atacul a durat în jur de 30 de secunde. Casiera a dat banii după ce a fost ameninţată cu arma. E vorba de o sumă care se rulează zilnic prin bancă", a declarat comisarul şef IPJ Constanţa, Adrian Rapotan. Acesta a spus că poliţia face audieri în acest moment.

La acest moment ancheta este în curs, poliţiştii având deja  un cerc de suspecţi. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii