Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Alexandru Stoica din Constanţa a fost condamnat la închisoare pe viață. Decizia este definitivă

ro

05 Nov, 2015 00:00 4383 Marime text
Ştefan Alexandru Stoica, de 22 de ani, din municipiul Constanţa, a fost condamnat, ieri, la închisoare pe viaţă.
 
Decizia este definitivă şi a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.
 
Tânărul a fost judecat pentru că şi-a ucis bunica, mătuşa şi un văr, după care a fugit, sustrăgând o sumă de bani şi un automobil. Instanța a respins cererea tânărului de înlocuire a măsurii de arest preventiv cu măsura arestului la domiciliu sau cu cea a controlului judiciar.
 
Ştefan Alexandru Stoica a fost acuzat că, la data de 23 iulie 2014, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Constanţa, i-a aplicat bunicii sale, în vârstă de 81 de ani, mai multe lovituri de cuţit în zona toraco-cardiacă, producându-i acesteia leziuni traumatice cu afectarea organelor interne vitale (cord), care au condus la decesul victimei. Ulterior, arată procurorii, Ştefan Alexandru Stoica şi-a ucis mătuşa şi un văr, după care a sustras o sumă de bani, precum şi autoturismul marca Dacia Supernova, cu care ultimele două victime au venit la domiciliul bunicii sale. Stoica a fost depistat pe raza localităţii Cumpăna. Pentru prinderea acestuia, au fost organizate peste 20 de filtre pe principalele artere rutiere din judeţ.
 
Revenind la decizie, menţionăm că Stoica a fost obligat la tratament medical de specialitate. El trebuie să achite şi daune de peste 600.000 de euro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii