Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Strutinsky, verdict important, azi, la Curtea de Apel (rechizitoriu)

ro

28 Mar, 2016 00:00 2158 Marime text


Adriana Ispas, fostul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, se va pronunţa azi asupra cererii formulate de Sorin Gabriel Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre - Constantinescu. Omul de afaceri a solicitat revocarea controlului judiciar în primul dosar în care a fost deferit Justiţiei de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa va fi definitivă.
 
Sorin Strutinsky a fost trimis în judecată de Gheorghe Popovici, fost procuror din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa, actualul şef al Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
Strutinsky este acuzat de patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, dar şi de instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată. Ieri, instanţa a rămas în pronunţare.
 
În cauză, omul de afaceri Dorin Lazia are calitatea de martor denunţător.
 
Într-un alt dosar, Strutinsky a fost trimis în judecată de Dana Ana, procuror al DNA Bucureşti. Omul de afaceri a fost deferit Justiţiei alături de mai multe persoane, printre ele aflându-se Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, fostul viceprimar al Constanţei, Gabi Stan, dar şi cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.

Rechizitoriu - Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii