Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi din Constanța, prinși băuți la volan

ro

15 Sep, 2020 22:28 1160 Marime text
  • Polițiștii din Constanța au prins mai mulți șoferi care consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Toți șoferii s-au ales cu dosare penale.

Iată informațiile transmise de IPJ Constanța:

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism pe aleea Farului din Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Pecineaga, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii