Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şoferi băuţi şi fără carnet, depistaţi de poliţiştii tulceni în doar două zile

ro

12 Aug, 2019 12:12 1339 Marime text
În zilele de 10 şi 11 august, poliţiştii rutieri din municipiul Tulcea au depistat mai multe nereguli în trafic, precum conducatori auto fără permis sau care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Astfel, la data de 10 august, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea  au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din  Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Văcăreni, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În aceeaşi zi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un tânăr, în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Taberei din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Ulterior, pe 11 august, polițiștii Postului de Poliție Ceamurlia de Jos au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din  comuna Baia, în timp ce conducea un autoturism, în afara localității Ceamurlia de Jos, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Tot pe 11 august, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism, pe Aleea Ciuperca, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii tulceni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii