Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți sau fără permis, prinși de polițiștii constănțeni

ro

04 Sep, 2020 19:12 1196 Marime text
  • În cauze, au fost întocmite dosare penale.
La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii