Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şofer implicat în accident, cercetat de poliţie

ro

16 Apr, 2013 00:00 815 Marime text
La data de 14 aprilie, ca urmare a investigaţiilor specifice efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au identificat şi depistat conducătorul autoturismului implicat în accidentul rutier produs pe raza localităţii Valu lui Traian la data de 13 aprilie, în persoana unui tânăr de 23 de ani, din localitate.

Reamintim că, la data de 13 aprilie, ora 14.30, o persoană necunoscută a condus un autoturism de culoare gri pe strada Credinţei, dinspre calea ferată către strada Luncii, şi, ajungând la intersecţie cu strada Mihai Eminescu, a accidentat un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii din partea dreaptă a conducătorului auto. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie împreună cu autoturismul.
Victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 1,21 mg/l alcool în aer expirat, acesta fiind vătămat corporal uşor în urma accidentului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri, cu suspectul în stare de libertate, iar la finalizarea investigaţiilor dosarul urmează să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii