Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Singurul magistrat constănţean care a cerut detaşarea la CSM De la Parchetul Tribunalului Constanţa, transferat la Parchetul Tribunalului Ilfov

ro

21 Dec, 2013 00:00 3469 Marime text
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât respingerea mai multor candidaturi depuse pentru detaşarea în cadrul consiliului.

Lista procurorilor care au dorit să fie detaşaţi în CSM este deschisă de constănţeanul Constantin Andreiaş şi continuată de Rodica Greta Chirtu, de Teofil Ionel Ilisie, de Nicoleta Pantilie, de Cătălin-Adrian Paraschiv, de Laura Adriana Popescu, de Nicolae Petre Trache şi închisă de Alexandra Elena Panaitescu. Conform Secţiei pentru Procurori din cadrul CSM, Constantin Andreiaş a lucrat până de curând la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, însă în prezent desfăşoară activităţi specifice la Ilfov. Concret, prin cererea înregistrată la CSM sub nr. 1/24094/1154/ DFUO/ 26752/ ST2013, Constantin Andreiaş, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a solicitat transferul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti sau la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. În motivarea solicitării, procurorul constănţean a invocat motive de ordin profesional. Din analiza dosarului profesional, Constantin Andreiaş are gradul profesional parchetului de pe lângă tribunal şi o vechime în funcţia de procuror de 14 ani şi 10 luni. Ulterior deliberărilor, CSM a hotărât ca magistratul să fie transferat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Mutarea a avut loc zilele trecute.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii