Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sfaturile unui rutierist pentru șoferi și pietoni în urma accidentelor mortale din Constanța

ro

28 Jan, 2017 18:45 7545 Marime text
Un polițist din Constanța a postat, pe pagina sa de Facebook, un apel către șoferi și pietoni în urma accidentelor mortale ce au avut loc în ultimele trei zile în județ – cel de la Medgidia și cel de la Ștefan cel Mare.
 
„Dragi colegi din trafic, conducători auto și pietoni!!!
Oare este nevoie să fim direct implicați în accidentele rutiere văzute la televizor ca sa conștientizăm riscurile majore la care ne supunem atunci când ignorăm aplicarea și respectarea legii? Oare trebuie să fim conducător auto implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane? Oare trebuie să fim rudă cu vreun pieton accidentat ca să ne dăm seama că putem evita astfel de evenimente? Poliția rutieră nu este dușmanul vostru atunci când aplică legea! Faptul că o depășire neregulamentară, că depășirea limitei de viteză, că traversarea neregulamentară sunt sancționate, nu înseamnă răutate din partea celor ce iau astfel de măsuri! Vreau să încerc să trag un semnal de alarmă cu privire la faptul că în decurs a trei zile în două accidente au murit trei persoane! Vorbind strict în numele meu... am văzut zilele astea trei oameni morți. Puteau fi oameni dragi mie sau cunoscuți! Riscăm să pierdem persoane dragi! De ce? Din cauza noastră sau a altor persoane! Am cercetat un accident în care și-a lovit propriul frate care mergea pe bicicletă! Hai să luăm măsuri fiecare în parte pentru a încerca să reducem evenimentele rutiere soldate cu vătămări corporale și mai ales pe cele cu decesul unor persoane care pot fi parte din familia noastră!”, este apelul polițistului.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și

Un autoturism aparţine Armatei
Accident grav în judeţul Constanţa. Două persoane au decedat, iar alte două sunt încarcerate! (galerie foto+video)


Accident mortal la Medgidia! (galerie foto + video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cetățean 29 Jan, 2017 09:49 Draga politistule! Chiar trebuie cand te duci la servici sa faci tot ce spune Şefu? Chiar trebuie sa amendezi stand la pândă? Câta preventie face poliția romană ? In câte procese verbale a fost scris : accident soldat din cauza drumurilor proaste, neadaptarea drumurilor la parcul auto sau trafic înregistrat ? Hai sa ne implicam toți ! Sau putea sa ne fiți dragi noua!