Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sex după sfeştanie! Începe judecata în dosarul preotului şantajat din Arhiepiscopia Tomisului

ro

12 Nov, 2015 00:00 2241 Marime text


Tribunalul Constanţa a dat ieri undă verde pentru începerea judecăţii în dosarul în care un preot din Arhiepiscopia Tomisului ar fi fost şantajat de doi tineri (unul, absolvent al Facultăţii de Teologie, iar celălalt, fost membru al Coralei „Armonia“).
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Constanţa.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, în rechizitoriul cauzei se arată că, la data de 29 martie 2012, cei doi inculpaţi l-ar fi constrâns pe preot, „prin ameninţare cu acte de violenţă, precum şi cu darea în vileag a unor fapte compromiţătoare, să le dea suma de 15.000 de euro“.
 
Cercetările în dosar au început după ce preotul din Arhiepiscopia Tomisului a sesizat organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa - Serviciul Investigaţii Criminale cu privire la faptul că persoane necunoscute îl ameninţă cu divulgarea unor imagini compromiţătoare.
 
„La începutul lunii martie 2012, la solicitarea unei persoane de sex feminin, care s-a recomandat (…), persoana vătămată (n.r. preot din Arhiepiscopia Tomisului) s-a deplasat la adresa situată în municipiul Constanţa, strada (…), unde a procedat la efectuarea unui serviciu religios constând în sfinţirea locuinţei. După aproximativ 3-4 zile, la solicitarea numitei (…), persoana vătămată s-a deplasat din nou la adresa menţionată anterior, unde, după ce au consumat băuturi alcoolice, au întreţinut relaţii sexuale. Ulterior, în data de 29.03.2012, persoana vătămată (…) s-a deplasat la adresa numitei (…), unde i-a întâlnit pe inculpaţii (…), care, după ce i-au prezentat un fragment dintr-o filmare în care persoana vătămată apărea într-o ipostază intimă cu numita (…), i-au solicitat acesteia ca, în schimbul nepublicării respectivelor imagini compromiţătoare, să le remită suma de 15.000 de euro, în vederea păstrării secretului“, potrivit rechizitoriului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii