Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesizare bizară şi fără precedent în Constanţa Vasile Bereschi a anunţat că şi-a ucis copilul şi nu poate ajunge la serviciu

ro

13 Oct, 2015 00:00 1945 Marime text
 

Luni, o zi de început de săptămână şi de serviciu pentru oricine. Un constănţean fără chef de muncă s-a gândit să găsească un motiv ca să lipsească de la serviciu. Motivul este greu de ghicit. El a pus mâna pe telefon şi şi-a anunţat colegii că şi-a ucis copilul şi nu poate ajunge la serviciu. Disperaţi, colegii au anunţat de urgenţă grădiniţa şi poliţia. La poliţie a sunat şi directorul grădiniţei.
 
Poliţiştii s-au deplasat imediat la fața locului şi au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Băieţelul era în viaţă.
 
„A fost o sesizare de dimineaţă pe telefonul cadrelor de urgenţă pe secţia poliţiei din municipiul Constanţa. Am hotărât deplasarea echipei mobile la faţa locului, adică la domiciliul din Henri Coandă, şi copilul a fost preluat. S-a instituit măsură de protecţie în cadrul unui centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa, iar tatăl a fost internat“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa Mihaela Ristea, director adjunct al DGASPC Constanţa.
 
Tatăl iresponsabil se numeşte Vasile Bereschi, are 42 de ani şi se afla într-o stare avansată de ebrietate. Poliţiştii l-au condus pe bărbat la Spitalul de Neuropsihiatrie Palazu Mare. Minorul de doar patru ani a fost preluat de DGASPC Constanţa.
 
Băieţelul mai are o soră de zece ani. Vasile Bereschi este binecunoscut angajaţilor DGASPC, pentru că fiica acestuia a fost, de asemenea, preluată de lucrătorii de la Protecţia Copilului în urmă cu cinci ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii