Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiunea august - septembrie CSM verifică reputaţia singurului constănţean admis în magistratură

ro

12 Oct, 2012 01:00 2682 Marime text
neacsu-palatuldejustitie.jpgComisarul-şef de poliţie Gabriel Neacşu, comandantul Biroului Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, are la dispoziţie câteva zile pentru a depune actele necesare în vederea verificării condiţiei de bună reputaţie.

Conform datelor puse la dispoziţie de Consiliul Superior al Magistraturii, Neacşu, singurul constănţean care a fost admis în magistratură anul acesta, în sesiunea august - septembrie, trebuie să prezinte un curriculum vitae care să cuprindă datele de identificare, datele de stare civilă, datele cu privire la studiile absolvite şi la locurile de muncă anterioare.

Neacsu-GabrielNeacsu2.jpgDe asemenea, şeful Biroului Control Intern din IPJ Constanţa trebuie să aducă o caracterizare de la ultimul loc de muncă, adeverinţe din care să reiasă, dacă este cazul, natura şi tipul contravenţiilor comise şi sancţiunile contravenţionale aplicate în ultimii trei ani, anterior datei susţinerii primei probe din cadrul primei etape de concurs. Mai mult decât atât, CSM vrea şi o declaraţie pe propria răspundere privind precizarea domiciliului avut în ultimii 3 ani, anterior datei susţinerii primei probe din cadrul primei etape a concursului. De asemenea, Gabriel Neacşu trebuie să mai aducă orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante pentru verificarea îndeplinirii condiţiei bunei reputaţii. Amintim că Neacşu a condus, printre altele, şi Serviciului Cercetări Penale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. El va avea drepturi depline în vederea desfăşurării activităţilor specifice de procuror ori de judecător.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii