Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şefi" pe două judeţe Cine conduce Parchetul Curţii

ro

07 Sep, 2011 00:00 7014 Marime text
cap_2.jpgFuncţiile-cheie din Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa sunt deţinute la acest moment de magistraţii Camelia Elena Grecu, Carmen Ecaterina Tănase şi Gigel Marian Alexandru

Şase magistraţi constănţeni deţin funcţii de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, instituţie care are arondate nu mai puţin de şase parchete, din două judeţe. Schema de personal a fost făcută publică şi poate fi consultată atât pe site-ul Parchetului Curţii de Apel Constanţa, cât şi pe cel al Parchetului General.

La acest moment, în care concursul privind promovarea pe funcţiile de conducere s-a încheiat de mult, depăşindu-se inclusiv faza contestaţiilor, magistraţii care deţin funcţiile aşa numite cheie din Parchetul Curţii de Apel Constanţa sunt Camelia Elena Grecu, procuror general, secondată de adjuncţii Carmen Ecaterina Tănase şi Gigel Marian Alexandru. De menţionat, în ceea ce o priveşte pe Carmen Tănase că aceasta câştigase şi examenul pentru promovarea în grad, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă a preferat să rămână la Constanţa, pe o funcţie de conducere. La rândul său, magistratul Gigel Marian Alexandru concurase anul trecut pentru postul de procuror general al Constanţei, dar a pierdut în faţa procurorului Camelia Elena Grecu.

Şefi la Maritim Fluvial, Urmărire Penală şi Judiciar

procurori_-_Raluca_Ceausu_Elena_Camelia_Grecu.jpg

Legat de şefii de secţie, cel mai nou procuror şef de secţie al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel este magistratul Silviu Vasile Ciocoiu, care a primit numirea pe funcţie de la Consiliul Superior al Magistraturii la începutul săptămânii trecute, fiind în prezent procuror şef Secţie Maritimă şi Fluvială. Fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Tribunalului Constanţa, magistratul Zarafina Puiu, este la acest moment procurorul şef al Secţiei Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, iar magistratul Raluca Georgeta Ceauşu este procurorul şef al Secţiei Judiciare, după ce a pierdut concursul pentru funcţia de procuror general adjunct, în faţa magistratului Carmen Ecaterina Tănase. Aşa cum menţionam anterior, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa are arondate nu mai puţin de şase alte parchete, din două judeţe. Mai exact, este vorba despre Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, de care aparţin Parchetele Judecătoriilor Constanţa, Mangalia, Medgidia şi Hârşova, dar şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, de care aparţin Parchetele Judecătoriilor Tulcea, Măcin şi Babadag. Cei şase magistraţi din conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa vor rămâne în funcţie cel puţin pentru următoarele şase luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 07 Sep, 2011 15:40 exista procurori corupti,cu averi de milioane euro din salriul de bugetar ,care au legaturi cu lumea interlopa,cu cetateni straini-kurzi,dati afara din magistratura si reprimiti?cine ii trage la raspundere? csm? dna?nu cred-nu i aparati