Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sechestru dispus de IPJ Constanţa într-o cauză penală Autoutilitară Mercedes, depistată la Mangalia

ro

28 Nov, 2014 00:00 2063 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat o autoutilitară marca Mercedes Benz, cu numere de Bucureşti, care era căutată pentru un sechestru într-o cauză penală instrumentată de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa.
 
În cadrul unei acţiuni de control care a avut loc miercuri, pe raza localităţii Limanu, la sediul unei societăţi cu profil agricol, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au descoperit o autoutilitară marca Mercedes Benz model Sprinter.
 
Din verificări, oamenii legii au stabilit că maşina autoutilitară în cauză figurează ca fiind căutată în vederea indiponibilizării, având menţiunea de sechestru în cauze penale emisă de IPJ Constanţa, din luna mai a acestui an.
Un cetăţean român în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Mangalia, a declarat că îi aparţine, spunând că a primit autoutilitara în custodie, de la o cunoştinţă, fără a fi la curent cu faptul că aceasta este căutată în vederea confiscării, potrivit purtătorului de cuvânt al Gărzii de Coastă, agent-şef adjunct de poliţie Marius Ovidiu Niculescu.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoutilitara la sediul GN Mangalia, pentru a fi predată poliţiştilor de la IPJ Constanţa care instrumentează dosarul penal în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii