Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se sustrăgeau cercetărilor Elişan şi Bertol Sait, reţinuţi în dosarul contrabandei cu ţigări de la Medgidia

ro

10 Oct, 2014 00:00 1459 Marime text
Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din Medgidia i-au depistat, ieri, pe Elişan Sait, în vârstă de 38 de ani, şi pe Bertol Sait, de 20 de ani, care sunt cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări şi care se sustrăgeau urmăririi penale. Ei au fost audiaţi şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.
 
Cei doi fraţi fac parte din lotul de suspecţi de contrabandă de ţigări, destructurat în urma percheziţiilor de miercurea trecută. Amintim că peste 140.000 de ţigarete au fost descoperite de poliţişti în urma a 37 de percheziţii efectuate, atunci, pe raza judeţului Constanţa, la persoane bănuite de contrabandă. Şase persoane au fost reţinute şi duse la audieri, însă fraţii Sait au fost de negăsit.
 
În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 7.159 de pachete ţigări de diferite mărci, nemarcate fiscal pe teritoriul României, 62.565 de lei, 970 de euro, 52 de telefoane mobile şi patru laptop-uri.
 
Totodată, la domiciliile a două persoane au fost identificate şi ridicate două săbii şi trei pistoale neletale, deţinute ilegal, celor doi fiindu-le întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproximativ 75.000 de lei, acesta urmând a fi stabilit cu exactitate de către specialişti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii