Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregătește audierea lui Richard Turbatu, fratele lui Marian Turbatu Nicuşor Constantinescu merge azi la Tribunalul București (rechizitorii)

ro

19 Dec, 2014 00:00 2698 Marime text


Azi, de la ora 09.00, Luisa Emanuela Dragomir, judecător al Tribunalului Bucureşti, va redeschide dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, este acuzat de săvârşirea a 24 de infracţiuni. Surse avocățești susțin că la acest termen ar putea fi audiați martorii Richard Turbatu, fratele lui Marian Turbatu (investitor în afaceri cu eoliene în Dobrogea parte civilă în dosar), şi Alexander Bonsch.

Citeşte rechizitoriul AICI

Nicuşor Daniel Constantinescu este judecat şi de Tribunalul Constanţa, rechizitoriul putând fi citit AICI

În această cauză, judecătoarea Iulia Cezara Suciu, din Tribunalul Constanţa, a respins, ca nefondată, cererea lui Nicușor Daniel Constantinescu de modificare a obligaţiei de a nu lua legătura şi de a nu comunica cu martorii şi experţii din dosarul în care este acuzat de subfinanțarea Centrului Militar Zonal. Același magistrat a respins și solicitarea șefului CJC de a lua legătura cu personalul centrului mai sus precizat direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare precum şi cu personalul din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa şi cu consilierii judeţeni. Deciziile mai sus precizate au fost atacate de Nicusșor Constantinescu la Curtea de Apel Constanța.
 
Șeful CJC a fost deferit Justiţiei şi într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, alături de mai mulţi directori din Consiliul Județean Constanţa.

Rechizitoriul poate fi citit AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii