Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă la Constanţa Mai mulţi elevi cer eutanasierea unei profesoare

ro

30 Jun, 2016 00:00 2245 Marime text


Cazul presupusei profesoare din Constanţa care a solicitat interzicerea muzicii rock în şcoală nu rămâne fără ecou. Pe site-ul petiţiei iniţiate de cadrul didactic, aceasta a reuşit să strângă aproape 100 de semnături, însă nici comentariile acide nu au întârziat să apară. Și, deşi iniţiatoarea petiţiei spune că i-ar fi fost spart contul de Facebook, tot ea a precizat că „scopul continuă“. În paralel, tinerii au iniţiat o petiţie pentru eutanasierea cadrului didactic.

În timp ce unii dintre semnatarii petiţiei anti-rock şi-au arătat susţinerea faţă de iniţiatoarea demersului, postând comentarii prin care îşi dezvăluie „ura pentru rockerii satanişti“, unii dintre cei care au văzut petiţia i-au atras atenţia profesoarei inclusiv cu privire la ortografie: „Împuşcaţi-vă, vă rog. Măcar dacă scriaţi rock corect“, „Câtă prostie în ţara asta... mai ales din partea «profesorilor»“. În continuare, unii dintre cei care au dat peste această petiţie şi-au spus punctul de vedere: „Cred ca problema principală în România e IDIOȚIA, nu copiii care ascultă rock, rap sau mai ştiu eu ce muzică... nu ştiu ce idiot a putut crea o astfel de petiţie retardată, dar mai bine mai dă o tură pe la şcoală în loc să interzică altor oameni un drept (nu poţi interzice un gen de muzică în şcoală, căci în primul rând nu-i predat «rock-ul» în şcoală, deci înseamnă că încerci să interzici un drept uman la libertatea de a asculta ce vrei, n-are rost să-ţi spun că, legal, e o aberaţie pe care doar un cretin o poate scoate)“, „În loc să creaţi petiţii nonsense, mai bine v-aţi gândi ce este mai bine să nu înveţe copilul dvs. O petiţie bună ar putea fi una prin care nesimţirea copiilor faţă de profesori să nu îşi aibă locul şi viceversa. Iar la partea cu rockerii, foarte mulţi ascultători ai acestui tip de muzică fac parte din clasa de populaţie care totuşi are studii superioare!!! Faţă de cei care ascultă manele…“
 
Nici reacţiile tinerilor nu au întârziat să apară. Aceştia au lansat, la rândul lor, o petiţie pentru eutanasierea cadrului didactic respectiv. „Asemenea persoane nu ar trebui lăsate în viaţă, înmulţirea lor poate duce la intoxicarea României cu cinci boli grave: 1. Cocalareufobius; 2. Agramatus periculosus; 3. Impertinenţă acută; 4. Rugatul la prieteni imaginari; 5. Delirarea în formă gravă. Mulţumesc tuturor susţinătorilor!“, au scris iniţiatorii petiţiei împotriva profesoarei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii