Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întâmplă în România. Incendiu la restaurant. Zeci de consumatori evacuaţi. Totul de la un aparat de flambat (galerie foto)

ro

23 Mar, 2019 06:11 4324 Marime text
Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi, aseară, în jurul orelor 22.30, pentru stingerea unui incendiu la un restaurant, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al ISU Râmnicu Vâlcea, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că "pentru stingerea acestuia au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă şi echipajele de pompieri aferente, şi de asemenea la faţa locului s-a deplasat şi o autospecială SMURD A pentru acordarea de ajutor medical eventualelor victime. 

Fulger mai spune că s-au autoevacuat în jur de 60 de persoane, dar nu au fost înregistrate victime.

Flăcările s-au manifestat în bucătăria restaurantului, în zona hotelor de evacuare a gazelor.

Trebuie precizat că patronul a fost cel care s-a urcat pe acoperiş şi a intervenit până să ajunga pompierii.

Panica a fost la etaj pentru că acolo se vedeau flăcările prin luminoare, dar mai trebuie precizat că prima intervenţie a fost asigurată de
personalul de la locul de muncă, potrivit instructajelor făcute de angajaţii ISU.

Cauza incendiului o constituie nerespectarea instrucțiunilor de folosire a mijloacelor de gătit de către personalul unității.

Potrivit declaraţiilor personalului s-a folosit focul pentru flambarea preparatelor alimentare fără a-și lua măsuri de prevenire a unui eventual incendiu.

Sursa foto: ISU Rm Valcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii