Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se încearcă identificarea unui bărbat găsit mort în 2010, lângă Amsterdaam. Ce trebuie să faceți dacă aveți informații despre acest caz

ro

10 Jun, 2020 11:46 1600 Marime text
  • Persoanele care pot furniza orice fel de informații despre victimă sunt rugate să contacteze autoritățile olandeze sau Poliția Română
Autoritățile din Regatul Țărilor de Jos au cerut sprijinul autorităților române pentru a identifica un bărbat găsit mort în anul 2010. Cadavrul său a fost depistat într-un sta din apropiere de Amsterdam.
 
Iată datele oficiale ce ar putea ajuta la identificarea sa, puse la dispoziție de Poliția Română:
 
Autoritățile din Regatul Țărilor de Jos au solicitat sprijin pentru identificarea  unui bărbat decedat, care a fost găsit în cursul lunii martie în Westzaan, un sat din comuna neerlandeza Zaanstad, în apropiere de Amsterdam.
Persoanele   care   pot   furniza   informații   despre   victimă   pot   să   contacteze autoritățile olandeze   la adresa de  e-mail  coldcase.noord-holland@politie.nl  sau   să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție din România.
 Autoritățile din Regatul Țărilor de Jos, prin unitatea de politie Noord-Holland, au solicitat sprijin pentru identificarea unui bărbat decedat, care a fost găsit la data de 10 martie 2010, în Westzaan, un sat din comuna neerlandeza Zaanstad, în apropiere de Amsterdam.
 Victima are între 20 și 30 de ani, constituție atletică, păr roșcat și cicatrice la degetul stâng. Purta vestă și pulover negre, pantaloni tip blue jeans, încălțăminte neagră, ceas cu brățară metalică și un lanț argintiu la gât.
Detalii   complete   despre   persoana   în   cauză   pot   fi   găsite   aici     https://www.politie.nl/en/wanted-and-missing/unidentified-persons/2010/maart/04-westzaan-overtoom.html
Persoanele   care   pot   furniza   informații   despre   victimă   pot   să contacteze   autoritățile olandeze   la adresa de e-mail  coldcase.noord-holland@politie.nl  sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție din România.

Sursa foto: www.politie.nl
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii