Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:51 05 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se decide libertatea lui George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa

ro

26 Nov, 2015 00:00 1681 Marime text


Un nou termen în dosarul în care George Karam, patronul restaurantului Beirut din Constanţa, este acuzat de „infracţiuni de distrugere din culpă, în formă agravată, având ca urmare un dezastru“. Astăzi, la Judecătoria Constanţa, se va decide libertatea lui George Karam. Astfel, magistraţii vor decide dacă patronul restaurantului Beirut va rămâne sub control judiciar.
 
Reamintim că George Karam este acuzat de două infracţiuni de distrugere din culpă, una în formă agravată, de infracţiunea de neluare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, de infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale ale existenţei acestora - formă agravată, de infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, de infracţiunea de construire fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, de infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi de 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
 
Restaurantul Beirut din Constanţa a fost distrus într-un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii