Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cere desfiinţarea Poliţiei Locale. Vezi motivele!

ro

03 Jun, 2016 00:00 100775 Marime text
 

În mediul online circulă o petiţie care cere desfiinţarea Politiei Locale. Petiţia a adunat deja peste 500 de semnături şi zeci de comentarii. Inclusiv oameni din Constanţa au semnat-o.
 
„Bună ziua! Adunăm semnături pentru desfiinţarea Poliţiei Locale, care funcţionează ca o poliţie comunistă. (...) Aşa că DESFIINŢAŢI poliţia primăriei!!!“, se arată pe site-ul petiţiei.
 
Reacţiile nu au încetat să apară, iar oamenii şi-au expus motivele pro şi contra în secţiunea comentarii. Redăm câteva dintre acestea, cu precizarea că ortografia şi punctuaţia aparţin celor ce au postat.
 
„Sunt necalificaţi în primul rând pentru că nu au o şcoală nu au nici măcar o pregătire elementară de cultură generală, în al doilea rând funcţionează ca o grupare de bodyguarzi personali ai primarului, ŞI, NU ÎN ULTIMUL RÂND, presa îi asociază de cele mai multe ori cu poliţiştii adevăraţi. Sunt pentru desfiinţarea acestor căpuşe bugetare, pentru că sunt instituţii serioase ale statului care se ocupă de ordinea publică, JANDARMERIA; POLIŢIA!!!“
 
„Execută politic ordinele primarilor.“
 
„Poliţia Română este poliţia adevărată!!!“
 
„Dacă încercă să vă sancţioneze pe linia OUG 195/2002 să ştiţi că nu au dreptul pentru că nu au calitatea de poliţişti rutieri. Poliţia Locală nu este prevăzută ca agent constatator în OUG 195/2002“.
 
„Instituţia Poliţiei Locale trebuie consolidată şi reformată. Cred că şeful Poliţiei Locale trebuie să fie ales prin vot direct, secret, egal de către comunitatea respectivă, atunci când se alege şi primarul (vezi cazul şerifilor în SUA)“.
 
„O să fie jale mare cu ordinea şi liniştea publică în primul rând şi apoi altele şi altele...“
 
„Nu sunt de acord cu desfiinţarea niciunei poliţii. În orice ţară dezvoltată poliţiile de toate felurile veghează la menţinerea unei stări de confort legal al cetăţenilor; desfiinţarea lor ar duce la o ţară tip jungla/ţară în curs de dezvoltare lentă (ca a noastră). Împărţirea poliţiei generale în diverse forme o văd pur administrativă. Aş prefera chiar un număr mai mare de activităţi/personal al oricărei poliţii în România (locală, rutieră, economică, etc.) şi motivarea personalului din sancţiunile aplicate. Am avea astfel mai puţine probleme, stres (rutier), eventual mai puţini combatanţi pe această temă pe acest blog. :-)“
 
„Pentru democraţie, pentru competenţă şi legi europene.“
 
„Există instituţii specializate pentru siguranţa cetăţenilor, Poliţia, Jandarmeria, Gardienii publici nu au nimic în comun cu ordinea publică sunt fără doar şi poate trepăduşii primarilor care sun cu toţii plătiţi din banii publici. Dacă tot am înfiinţat poliţia locală, nu ar fi bine să înfiinţăm şi SRI-ul local, DGIPi local, SIE local, DNA local chiar şi artileria sau antiaeriana locală“.
 
„Nu înţeleg ce rol are în societate Poliţia Locală. Aveam prea multe organe, care nu fac nimic, dau amenzi unor bătrâni/bătrâne că vând legume pe stradă pentru a supravieţui. Ca de obicei, cei mărunţi plătesc, ceilalţi sunt fraţi cu organele. Prea mult exces de zel“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adi 05 May, 2018 08:26 Frustraților , vă chinuiți din 2011 sa desfințați Poliția Locala , chiar nu v-ați obişnuit cu ideea ca acest lucru nu se va întâmpla ?Ba din potriva Poliția Circulație si Ordine publică vor trece in subordinea primariilor! Aşa ca nu va mai tot plângeți, puneți mâna pa treabă, respectați legile si hotărârile locale , lasați semințele,berea şi țigarile acasă cand mergeți cu copii la locurile de joacă, parcați regulamentar , nu aruncați gunoiul intre bănci in parc si atunci nu o sa mai aveți nevoie de "comunitari" dar până atunci incetați cu mizeriile astea pentru ca Poliția Locala işi face treaba.
  • Voinita 22 Oct, 2017 08:51 POLITIA LOCALA TREBUIA SA FIE DESFIINTATA DE MULT, PRIMARII PROFITA CU BANII CONTRIBUABILILOR AU BADIGARZI.ACESTIA FAC NISTE GOLANII DE NEDESCRIS SI AU SALARII MAI CEVA CA UN PROFESOR CARE ARE ATITA SCOALA.
  • mirica a gheorghe 22 Oct, 2017 07:57 politii i sa atribuit mai multe obligatii,acest lucru face ca politia sa nu poata acoperi in intregime obiectivele,fiecare sa isi faca activitatea in care a fost in scoala , nu find amestecate cu alte obligatiunii.
  • catalin 18 Jul, 2017 23:24 desfintatii urgent nici amenzi.nu stiu sa le.completeze cum trebuie daca stai de vb cu ei.habar nu au de capu lor ei sunt ca niste caini dute acolo.vino.incoa si atat avem.politia romana MAI ce ne trebui comunitari ca oricum.nu.fac absolut nimic credetima.daca se intampla.un caz tot politia romana.o.cheama si.ei pentru ca nu au dreptu si nici.habar
  • Petru 13 Jul, 2017 14:25 Propun o petitie pentru o umbrela la nivel national. M-am saturat de ploaia asta in sezon de vara cand sunt in concediu. Sugerez sa acoperim tara cu o prelata si sa stam linistiti la soare. Idea mea este la fel de buna, si are tot la fel de multa logica precum petitia impotriva politie comunitare.
  • busca ghe 15 Feb, 2017 20:54 de acord cu desfiintarea pol locala de fapt a paznicilor locai tractoristi strungari si cap isti
  • Daniel 26 Aug, 2016 11:03 Aveti fiecare dreptate in felul lui. Statul roman si mai ales primariile ar trebui in primul rand sa renunte la acesti politisti care habar nu au ce inseamna politie. Dupa parerea mea ar trebui pe strazi sa avem mai multi politisti adevarati insotiti de jandarmi. Ca parte rutiera ar trebui sa avem zilnic la fiecare intersectie mare macar cate un politist adevarat. Ma refer la politisti adevarati cei cu scola la Cimpina sau chiar academie si nu locali cu 10 clase. Atunci e posibil sa avem si noi liniste.
  • Mihaela 22 Jul, 2016 11:55 Sa fie desființată politia locala, deoarece sunt nescoliti , nepregătiți sau mai stiu eu de ce. Dar de ce nu desființăm si școala,spitalele,si celelalte instituții? Peste tot există oameni care sunt insuficiente pregătiți dar asta nu înseamnă că acea instituție nu este bună. Dacă desființăm ceva asta nu face să meargă lucrurile mai bine. Cei care aveți copii la grădiniță,scoala,liceu sau facultate aveți mai multă încredere în angajații firmelor de pază private, unde oamenii pe care îi angajează nu sunt verificați sau testați în nici un f el, nici psihologic cel puțin sau în cei de la politia locala care în mod sigur nu sunt recrutați cu ajutorul anunțurilor din ziar? Va rog să îmi permiteți să nu fiu de acord cu voi, cei care atunci când nu le place ceva desființează . În altă ordine de idei, eu si îmi doresc , ca si alti părinți să putem să învățăm copiii ca a atunci când au probleme pe strada, la școală sau în alte locuri publice să știe că trebuie si poate să ceară ajutorul aceluia care are scris pe uniforma , pe care noi toți o plătim,POLITIA si nu alta înscriptie care se termina cu -guard.
  • chirila carmen 20 Jul, 2016 23:17 O adunatura de incompetenti!!!Te opresc in trafic si te urmaresc la tot pasul dar cand incepi sa ii iei la intrebari nu mai.stiu nici sa deschida gura dar legile.....nici atat.
  • Leonard 20 Jul, 2016 14:38 Cei care nu sunt de acord cu desfiintarea falsei politii sunt chiar gardienii comunitari. Au primit ordin sa posteze pe internet pentru a-si pastra locurile de munca si privilegiile. Sefii lor ar pierde averi daca s-ar desfiinta acest cuib de impostori. Rolul lor era de paznici pentru parcuri si cimitire dar niste hoti din politica le-au dat voie sa se ocupe de drumurile publice sau de constructii. Comunitarii vor sa capete mai multa putere decat Politia Romana pentru a sustine mafiile din primarii. Ei sunt bratul de fier al primarilor corupti si al baronilor locali. Oamenii de rand platesc impozite mari pentru a intretine o armata de analfabeti si o institutie ilegala.
  • Focsa Carmen 20 Jul, 2016 09:19 politia locala pe noi locatarii imobilelor in care locuim,am avut disputa cu o vecina de alaturi de curtea noastra, deoarece isi parca masina pe calea noastra de acces la propietate adica in fata porti duble,pe care noi ne introduceam masinile,iar dumnealor cei de la Politia locala sector 4 au luat masurile cuvenite la acea vreme.dar nu acelasi lucru s-a intamplat cu o firma condusa de un turc,care si-a ridicat o contructie parter,noi fiind o zona PROTEJATA DATORITA CLADIRILOR ISTORICE, IAR POLITIA COMUNITARA DE LA CAPITALE,PE VREMEA PREA CINSTITULUI PRIMAR OPRESCU SI AU MUSAMALIZAT ACEASTA PROBLEMA,DAR CUM E TURCUL SI PISTOLUL !
  • Cornel 19 Jul, 2016 21:15 Acum zece ani când eram student făceam diverse acte false pe calculator printre care și diplome mulți polițiști comunitari din bucurești au venit la mine sa le fac diplome ca sa intre în politia comunitara . Cum orice rău are un sfârșit pana la urma mau arestat și dus în judecata condamnat... etc. Spre uimirea mea am fost prins din cauza ca unu dinte polițiști nu știa nici sa citească. ... jajaja . Asha ca imaginativa ce fel de polițiști locali aveți. Acum muncesc în spania și aici tot așa în fiecare oraș sat exista politie locala municipala în Barcelona guardia urbana.... etc vreau sa zic ca aici politistii de orice fel or fi ei trebuie sa treacă prin o academia de politie . Examene practice,psihice , constituție atletica fără cazier . Nu ca în românia ca orice pușcăriaș e polițiști când vrea mușchii lui
  • Teodorescu Florin 19 Jul, 2016 18:56 Desfiintarea pol.locale
  • Valwntina 19 Jul, 2016 14:11 Sunt inutili, nu fac nimicdecat sa se plimbe pe banii nostri
  • COSTEL 06 Jul, 2016 18:24 O ADUNATURA DE INCOMPETENTI PENTRU A SLUGARI PRIMARII! SUNT PLATITI DEGEABA!
  • Mihai 05 Jul, 2016 22:04 Se vede din comentarii care sunt analfabetii de politisti locali frustrati si putin speriati ca e posibil sa ramana someri si la cate aptitudini au s-ar putea sa moara de foame. Cu toate astea nu cred ca ar trebuii desfiintata ci doar reformata ca si politia nationala de altfel si sa nu mai vorbim de jandarmeria romana sau mai bine zis satra aia de huligani cu patru clase a caror singura limba e bataia.
  • cotoo 05 Jul, 2016 18:50 O ADUNATURA DE CAPUSE,CE JOACA LEAPSA CU DAUNATORII DIN PIETE.,CU SALARII MARI PLATITE DIN BANUL ROMANILOR,S-AU TREZIT PESTE NOAPTE DIN GARDIENI PUBLICI,CIMITIRISTI,IN POLITIE si locala ,mic de tot,sa nu se vada, SAVIRSIND ABUZURI PESTE ABUZURI,AMENZI DATE LA JAPCA, ETC.NU AU NICI O SCOALA,PREGATIRE PROFESIONALA, AU DESENAT O GISCA SI S-AU AUTOINTITULAT POLITIE locala, JOS ACESTE CAPUSE ALE SOCIETATII ROMANE,,,,.POLITIST ESTE ACEA PERSOANA CE A ABSOLVIT O SC, DE POLITIE SUBOFITERI SAU OFITERI.,DEVENIND CADRUL ACTIV AL M.A.I PE ,DIFERITE STRUCTURI ,PERFECTIONINDU-SE DE-A LUNGUL CARIEREI, PRIN ABSOLVIREA DE CURSURI IN FUNCTIE DE SPECIALITATI, DECI SA LI SE SCHIMBE DENUMIREA IN GARDIENI,CIMITIRISTI, NU POT REPREZENTA POLITIA ROMANA,,
  • Cetatean roman 05 Jul, 2016 18:21 Mai oameni buni, voi sunteti normali?! Exact ca niste copii rasfatati...nu va convine jucaria, o aruncati la gunoi in loc sa o reparati!!! Inafara de a desfiinta, a distruge, a da vina pe altii pentru ca unii nu au educatia necesara, mai stiti sa faceti si altceva?! Politia locala exista pe plan international, sub alte denumiri. Diferenta intre noi si tarile civilizate o consta educatia !!!! Eu sustin Politia Locala si ii admir pentru rabdarea lor fata de acesti cetateni indignati! De cele mai multe ori, ei sunt prezenti unde celelalte institutii nu isi dau interesul din lipsa de chef de lucru!
  • Miclea Nicolae 05 Jul, 2016 17:20 Nu știu decă e bine să se desființeze,dar cred cu tărie că ar trebui să-și facă cu prisosință datoria,să respecte cu strictețe indatoririle prevăzute în statutul polițistului local,să dea amenzi usturătoare pt orice neregulă constatată ,iar nu să se îndepărteze de cei care recurg la fapte reprobabile,cum fac multi dintre ei.Adevărul este că prea se văd pe teren,sau au muncă de birou?
  • GIGI 04 Jul, 2016 08:15 Nu sunt de acordcu desfiintarea POLITIEI LOCALE ,hai sa desfiintam tot am desfiitat fabrici ,uzine,am vandut tot ,cred ca trebuie restructurata .
  • glont petre 03 Jul, 2016 18:59 sant f, buni stau cite 4-5 la bancuri,vorbesc de zona obor iar coloratii vind tigari.fermoare .cafea ,maslinetot ce doresti chiar in nasulPrimariei nimeni nu ii deranjeaza.sant mina n mina cu bisnitarii si atucci ma intreb de ce sa i platim din banii nostrii?ce beneficii ne aduc sant ptr, desfintare
  • Leonard 03 Jul, 2016 13:51 DA! Trebuie desfiintate mafiile locale care se numesc pe nedrept Politii. Primarii hoti castiga averi prin folosirea acestor bande de gardieni analfabeti si corupti. Baronii locali au reusit sa mofidice legile si sa le dea atributii pe partea de circulatie rutiera. Gardienii publici sunt inutili pentru noi, ei toaca bugetele locale si ii apara pe edilii corupti. Ne-am saturat sa platim impozite mari pentru a sustine parazitii ilegali. Singura politie este Politia Romana care apartine de MAI.
  • Dimeny Ildi 29 Jun, 2016 20:59 In Cluj este o lipsa acută de forța de munca si noi ii platim peacesti oameni care sint inutili din bani publici...sute de mii sint plecati din tara si ceilalți care ramin se fac polițiști comunitari sau altfel de bugetari inutili
  • Trache F 12 Jun, 2016 16:23 Sunt pentru limitarea atributiilor in materie de circulatie rutiera si ordine publica si NEAPARAT SCHIMBAREA DENUMIRII din politie locala in gardieni publici !!!!
  • onestu 08 Jun, 2016 22:39 as dorii dupa desfiintarea pol. loc.,ce nebuni mai muncesc pe salariu minim ,sa pazeasca odrazlele pe la scoli,sa se certe cu diversi contravenienti,chiar bruscati,pentru ce,pentru o paine,nu uitati majoritatea sefilor pol. loc. sunt fosti politisti,va rog trageti o concluzie ,despre incultura ,incompetenti, nu cred ca cineva a facut un test in pol. loc. ,asa ca abtinetiva sa nu va sara porumbelu.In final daca sunteti corecti ,vedeti ca ne mor tineri in armata prin alte tari si nu prea e treaba noastra,dar nu ziceti nimic, cati bani publici se toaca, ajutoare sociale, pensii pe caz de boala la oameni sanatosi,etc.sa fiti iubiti ca pol. loc.,asa incapabila cum e va mai vegheaza la linistea d-tra. VA PUP:
  • roxana 07 Jun, 2016 20:36 Da. Sunt de acord cu desfiintarea lor... Se plimba degeaba cu masinile ce consuma banii publici si nu fac nimic. De ce nu amendeaza pe cei care nu pastreaza curatenia publica, scuipa sau arunca gunoaie pe jos? De ce nu ii amendeaza pe cai care plimba cainii care isi fac nevoile peste tot, inclusiv in parcuri sau gradini unde se joaca unii copii? De ce se ascund prin dosuri ca sa- si faca somnul de frumusete vreo 2- 3 ore? Rusine lor ca stau pe banii nostri si uneori sunt infumurati....!
  • pop 05 Jun, 2016 21:35 DA!!!brovo
  • EU... 05 Jun, 2016 16:42 POLITIA LOCALA POTI SA O INBUNATATESTI SA O DOTEZI.....DAR LA ROMANI PROSTIA SI FRUSTRAREA ESTE DUSA LA RANG DE VIRTUTE.......AM DESFINTAT TOT,FABRICI,UZINE ,LOCURI DE MUNCA....MAI AVEM POLITIA LOCALA SI AM REZOLVAT TOATE PROBLEMELE TARI........A AVUT DREPTATE PETRE TUTEA CAND SPUNEA....AM FACUT 13 ANI DE INCHISOARE PENTRU UN POPOR DE IDIOTI.....
  • costi 05 Jun, 2016 12:52 sunt împotriva desființarii poliție locale: ,,Doar cei care încalcă legea doresc desființarea instituțiilor care asigura ordine și liniștea publica,adica acei cetațeni care și inainte de revoluție și acuma se comporta ca niște delicvenți și merg pe principiul ,,LEGEA JUNGLEI „ . NOI, cetățenii simpli,de rănd,suntem foarte mulțumiți de activitatea si prestanța lor,ba chiar am dorii mărirea numărului acestora pentru siguranța noastra ,să putem ieși in parcuri si să stam liniștiți pe bancuțe fără teama acelor măscarici care nu vor să muncească ci doar sa profite de acest sistem care îi protejează. În toate parcurile și locurile unde sunt polițiști locali este liniște,curățenie , bunici și părinți cu copii care se bucură de plimbări în siguranța.Offf ce gandire scurta pot avea unii,deaia nu ne prinesc celelante state in UE: ,NE MERITAM SOARTA
  • P. ION 05 Jun, 2016 12:07 Sunt deacord cu desfiintarea acestor structuri de militieni. nepregatiti, badarani , sunt deacord cu trecerea atributiilor acestei structuri catre politia nationala , cu o singura conducere , nu sa raspunda comenzilor altor neispraviti alesi de catre noi ca primari,
  • Glavan Mircea 05 Jun, 2016 11:36 Sunt de acord cu desfiintarea Politiei Locale...nu au nici un rost...consuma bani degeaba...nu au nici o autoritate in fata oamenilor
  • Maria 05 Jun, 2016 10:45 Da stop pol locala
  • clavdia chochat 05 Jun, 2016 08:27 Sunt de acord cu desfiintarea Politiei Locale si a Pompierilor, care vin ultimii la locul faptei, fie infractiune, fie incendiu si propun ca cetatenii citadini sa faca de garda pe post de gardieni si pe post de pompieri,prin rotatie, evident cu niste cursuri minimela activ...
  • Petronius 05 Jun, 2016 08:17 De acord cu desfiintarea politiei locale, care reprezinta bani din buget,aruncati la gunoi.
  • eu.... 05 Jun, 2016 01:06 NUMAI NISTE RETARDATI POT CERE DESFINTAREA POLITEI LOCALE....FRATILOR ....IN TOATA LUMEA EXISTA POLITIE LOCALA......IN AMERICA POLITIA ESTE PLATIA SI APARTINE DE PRIMARII...SANTETI PROSTI SAU CE AVETI......
  • victor 04 Jun, 2016 23:27 Cred ca e singura politie care mai face ordine in orasul sau in orasele noastre pline de TARANI NECIVILIZATI nu inteleg dc trebui desfintata....vreti sa nu mai fiti amendati cand parcati aiurea sau cand va prind cu bautura in parc sau pe strada si exemple pot fi date nenumarate....comentarii vor urma dar doar de la acele persoane enumerate mai sus.Eu zic sa desfintam si scoala,spitalele,bisericile si institutile statului si sa traim ca in codru cine e mai puternic castiga cine nu moare.....
  • bejenaru 04 Jun, 2016 22:15 oamenii astia nusi au rostul bani cheltuiti aiurea
  • Damian Ovidiu 04 Jun, 2016 19:18 Trebuie desfintata urgent ...e o risipa de bani si localnicii unde functioneaza si politia locala si cea nationala nu mai stiu cine e autotrita de drept...cu banii risipiti pe GARDIENI .. ca de fapt astia sunt asa zisa politie locala sar putea realiza multe lucruri folositoare comunitatii unde functioneaza . Trebuie intarita politia nationala si sa i se acorde autoritate deplina in spiritu legii si in folosul nostru al tuturor.
  • Vica 04 Jun, 2016 14:57 Sunt împotriva desființării, sub deviza: ,,Câți nemernici care încalcă regulile unei bune conviețuiri, atâta poliție de orice fel, care să vegheze la respectarea legilor, e necesară!” Să fie echipați, dotați, salarizați pe măsura riscurilor, legislație și atribuțiuni clare! În toată lumea există, iar la noi e mai necesară ca oriunde
  • Mit 04 Jun, 2016 14:46 Problema în România este corupția la nivel mare pentru ca de acolo pleacă totul un polițist fie el cât de cinstit îl face corupt sistemul pentru ca ori se adaptează la sistem ori are de pierdut și cum ca suntem o natie ce cădem ușor pradă tentatie de a fura și a câștiga ușor bani avem exemplul vizibil în România. Dacă vrem să se schimbe ceva trebuie să ne unim toti românii și să facem ceva cu tara noastră ca altfel ajungem sclavi la noi acasă.
  • Alexandru 04 Jun, 2016 14:40 Sunt deacord cu DESFIINȚAREA POLIȚIEI "PRIVATE ŞI POLITICE" NUMITĂ "POLIȚIE LOCALĂ" ACEȘTIA NU AU CALIFICĂRI DECÂT CELE ECHIVALENTE A "AGENTULUI DE PAZĂ" FĂRĂ A CUNOAŞTE LEGEA, FĂRĂ A PROTEJA POPORUL CI DIN CONTRĂ, PROTEJEAZĂ PRIMARII ŞI ORDINELE ACESTORA, DE MULTE ORI SE ÎNTÂLNESC PRINTRE EI CHIAR ŞI INTERLOPI , SUNT CEI MAI CORUPTIBILI , NU AU APTITUDINI...ETC NU VREM SĂ AMESTECĂM POLIȚIA SAU JANDARMERIA , CU ACEASTĂ POLIȚIE A INTERLOPILOR SAU A INFRACTORILOR !!! AVEM DESTULE INSTITUȚII CARE SĂ PROTEJEZE, APLICE LEGEA ŞI SĂ SUPRAVEGHEZE LINIŞTEA ŞI ORDINEA PUBLICĂ! ÎN CEL MAI RĂU CAZ, DACĂ NU SE VOR DESFIINȚA DEŞI POPORUL O DOREȘTE, ...SĂ SE REVINĂ LA NUMELE DE "GARDIAN PUBLIC" AVÂND DOAR ÎNDATORIRILE UNUI "AGENT DE PAZĂ" FĂRĂ A SE INTERSECTA CU "APLICAREA LEGII" . ACEȘTIA SUNT CEI MAI CORUPȚI DINTRE CEI CORUPȚI
  • craciun 04 Jun, 2016 14:15 Sunt de acord cu desfiintarea politiei locale. Platim prea multi politisti, iar cand ai nevoie de ei nu sunt. Nu stiu decat sa dea amenzi. Asta este ocupatia de baza.
  • craciun 04 Jun, 2016 14:15 Sunt de acord cu desfiintarea politiei locale. Platim prea multi politisti, iar cand ai nevoie de ei nu sunt. Nu stiu decat sa dea amenzi. Asta este ocupatia de baza.
  • Marius 04 Jun, 2016 12:48 Nu sunt de acord cu desfiintarea Politiei Locale, ci doar cu schimbarea uniformelor si a titulaturii din Politie Locala in Garda Publica
  • alexandru 04 Jun, 2016 12:41 Iau bani degeaba si nici nu stiu sa faca nimic se plimba cu masinile pe bani publici adica de la noi din buzunar se fura pe capete si fara nici un rezultat plus ca nu au nici o instruire afara cu ei
  • Mihai 04 Jun, 2016 08:40 Sunt de parere ca Politia locala trb înlocuită cu oricare alta denumire care nu are de-a face cu statutul Politistului si limitarea dreptului de decizie si doar interventie pe plan local la solicitarea organelor de drept sau retinere a infractorilor prin actiuni de patrulare si predare a infractorilor Jandarmeriei sau Politiei. Nu putem numi Politist Local un asa zis agent Rutier care pana in prezent nu am gasit unul care sa-m spuna ce semnificatii au culorile stroboscopice de pe masina ,,albastru, galben si rosu". NU AM GASIT NICI UNU. Incercati si voi si veti arta.
  • fara nume 04 Jun, 2016 08:35 Da sunt deacord cu desfiintarea, atata timp cat aceasta este in slujba primarilor sau altor organisme, in loc sa fie in slujba cetateanului. Unii dintre ei sunt pregatiti chiar au studii superioare si cursuri de calificare in domeniu. Pacat ca acestia sunt putini, iar primariile uita pentru ce au fost infiintati: Pentru cetatean nu impotriva lui.
  • florentin ghiorghita 03 Jun, 2016 22:09 da..sunt de acord...sunt niste mancatori de fonduri aiure....angajatii lor sunt niste analfabeti incompetenti..tupesti ca si sefii lor care in marea lor majoritate sunt ex sefi ai politiei sau militiei sau ex ofiteri ai armatei,,,care se umplu de bani pe langa pensiile nesimptite pe care le au de pe urma activitatii desfasurate anterior...mai iau si de aici alte exorbitante sume ...asta atata timp cat in Romania nu exista o asistenta sociala adevarata..
  • Eu si atat 03 Jun, 2016 21:49 Politie Locala este in toata Europa...
  • stanescu daniel 03 Jun, 2016 21:37 Sunt pt.desfiintare