Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută un şef în Direcţia Generală de Informaţii

ro

24 Jul, 2012 01:00 1920 Marime text
sigla_dgipi.jpgLa sediul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă va avea loc, pe data de 27 iulie, un interviu pentru ocuparea postului de conducere vacant prevăzut cu funcţia de şef diviziune la Diviziunea Supravegheri Operative şi Investigaţii din cadrul direcţiei, prin recrutare din sursă internă.

Conform datelor oficiale, pentru înscrierea şi participarea la concurs, candidaţii trebuie să fie ofiţeri de poliţie şi să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii. Concret, candidaţii trebuie să aibă gradul profesional de comisar-şef de poliţie, să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată cu diplomă de licenţă, să fie absolvenţi de studii postuniversitare sau de masterat în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei sau în domeniul management şi să aibă 7 ani vechime în muncă, din care 5 ani în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

dgipi-examen.jpgDe asemenea, cei interesaţi trebuie să aibă 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei, să aibă patru ani vechime în funcţii de conducere în unităţi ale MAI şi să fi obţinut în ultimii trei ani calificativul de cel puţin „Bine" la evaluarea anuală de serviciu pentru poliţişti, respectiv „Foarte bun" la aprecierea de serviciu pentru cadre militare. Lista cerinţelor continuă cu deţinerea unui certificat de securitate pentru accesul la informaţii clasificate Strict secret/SSID, să nu fie sub efectul unei sancţiuni disciplinare şi să nu fie puşi la dispoziţie sau suspendaţi din funcţie. Înscrierile se fac la sediul Sectorului Management Resurse Umane al DGIPI, pe bază de raport, până pe data de 24 iulie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii