Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se cauta sef pentru Politia Transporturi

ro

04 Jun, 2010 03:02 2436 Marime text
cap_4.jpgSecţia Regională a Poliţiei Transporturi Constanţa a rămas, din nou, fără şef. Din 15 mai, Poliţia Transporturi Constanţa nu mai are comandant, în urma ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, prin care comisarul-şef Ştefan Munteanu, până de curând şeful SRPT Constanţa, a ieşit la pensie.

Informaţia a fost confirmată de oficialii Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar în prezent, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei, interimatul este asigurat de adjunctul SRPT Constanţa, comisarul-şef Cornel Tănase. În ceea ce-l priveşte pe Ştefan Munteanu, acesta a fost comandantul Poliţiei Transporturi Constanţa începând cu data de 24 septembrie 2008, după ce a câştigat concursul organizat la sediul Direcţiei Poliţiei Transporturi. Până la sosirea comisarului-şef Munteanu, conducerea SRPT Constanţa a fost asigurată de comisarul-şef Mihai Tîrpan, în prezent pensionar, locul de şef fiind lăsat liber de comisarul-şef Ioan Bucur, prins în flagrant delict în timp ce primea suma de 1.000 de euro, cu titlul de mită, de la subalternul său, comisarul Adrian Feraru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 06 Jun, 2010 20:55 A stat un an si ceva la Transp. ca sa iasa cu pensie mare de acolo si acum sa-si faca vila din Costinesti!