Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se analiza oportunitatea ca traficul să fie oprit de azi Ce spun reprezentanţii CNADNR că se va întâmpla cu podul de la Agigea

ro

15 Jun, 2016 00:00 2383 Marime text


În data de 19 mai, cotidianul ZIUA de Constanţa prezenta un răspuns al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), care anunţa că era în analiză posibilitatea închiderii podului după data de 15 iunie 2016 (câte patru ore pe zi, dimineaţa, în zilele de marţi, miercuri şi joi), traficul rutier urmând să se desfăşoare în conformitate cu managementul de trafic aprobat la data respectivă, fiind folosită ca rută alternativă podul din port.
 
Contactaţi de redacţia ZIUA de Constanţa, reprezentanţii CNADNR au precizat că podul nu se va închide cel puţin până la sfârşitul lunii iunie.
 
„Nu se închide podul de mâine. Se prelungeşte restricţia cel puţin până la sfârşitul lunii. Cu siguranţă până pe 30 iunie nu se va închide“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, şeful Biroului de Comunicare al CNADNR, Bogdan Cotârlici.  
 
Lucrările aferente acestui obiectiv sunt suspendate din cauza neefectuării obligaţiilor de plată de către CNADNR SA.

Citeşte şi  Exclusiv - CNADNR anunţă când ar putea închide total podul de la Agigea. Va fi haos în sezonul estival

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iuri 16 Jun, 2016 14:33 De cate ori trec pe acest pod, imi aduc aminte de anii mei de tinerete, lucrati pe santiere la Energomontaj -bucuresti filiala navodari , ani 1983, am lucrat ca electrician PIF, punere in functie, la toate ecluzele si la acest pod eu din Barlad si un coleg din Braila, Sandu Rebrov,locuiam in acei ani in Navodari,am facut primele teste la luminile de balizaj de sus a podului, se aprind din camera de comanda de la Ecluza Agigea,asa mi-am facut ucenicia in meseria de electrician , centrale si statii de inalta, medie si joasa tensiune, acum sunt in tari straine de peste 20 de ani, si practice aceiasi meserie.