Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante în fruntea IPJ Tulcea! Cine conduce, acum, poliția tulceană, la județ, municipiu și orașe

ro

04 Sep, 2020 00:00 5175 Marime text
  • Șeful Poliției Municipiului Tulcea a fost împuternicit comisarul șef de poliție Cătălin – Constantin Coman.

Conducere nouă Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea! Zilele trecute, comisarul șef de poliție Cristian Ladaru, șeful Poliției Munciipiului Tulcea, a fost împuternicit adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
 
În acest context, echipa care va conduce IPJ Tulcea este formată din Valentin Marian Popa - împuternicit șef inspectorat de la începutul lunii august, Marian Iulian Dumitrache, adjunct al șefului inspectoratului și Cristian Lădaru, împuternicit adjunct al șefului inspectoratului de la începutul acestei luni.
 
În continuare, șeful Poliției Municipiului Tulcea a fost împuternicit comisarul șef de poliție Cătălin – Constantin Coman, șeful Poliției din Isaccea, unde comandant este acum comisarul șef de poliție Mihai Brânză.
Potrivit datelor oficiale, Poliția Sulina este condusă de subcomisarul de poliție Stere Pintilie, Poliția Măcin de comisarul de poliție Ioan - Lungu Costel și Poliția Babadag de comisarul de poliție RaduGeorge Poida
De asemenea, cu data de 1 septembrie, prin dispoziția șefului inspectoratului, comisarul-șef de poliție Nichita Gina a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Seviciului Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative.

Citește și

UPDATE Două gemene din Tulcea, date dispărute. Unde au fost găsite

Județul Tulcea Bărbat de 27 ani, bănuit de viol, reținut. Victima sa, o minoră de 13 ani

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii