Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de sediu şi puncte de lucru închise „Băcănia lui Tache“ rămâne în familie

ro

29 Sep, 2014 00:00 3494 Marime text
Potrivit unei hotărâri a asociaților, publicată în Monitorul Oficial al României, firma care deține „Băcănia lui Tache“ din municipiul Medgidia a fost preluată de moștenitori. De asemenea, două puncte de lucru au fost închise, iar sediul societății a fost schimbat.
 
Astfel, ca urmare a decesului asociaților firmei Moșescu SRL, Tache Moșescu și Romeo Moșescu, moștenitori devin Bogdan-Marian Moșescu și Andrei Costin Moșescu, ambii din Medgidia. Cei doi moștenitori au decis schimbarea formei juridice din societate în nume colectiv în societate cu răspundere limitată, şi, de asemenea, că ei vor participa în părți egale, 50% fiecare, la capitalul social total. Sediul social al firmei se va muta la adresa bulevardul Independeție nr. 79, Medgidia. Totodată, vor fi închise punctele de lucru din Constanța, str. Interioară nr. 3 și din Medgidia, str. Independenței.
 
De asemenea, funcția de administrator al societății, ocupată de cei doi asociați decedați, va fi preluată de Măndica Bălănică, tot din Medgidia.
 
Amintim că Romeo Moșescu a avut parte de un sfârșit tragic, în prima parte a lunii mai a acestui an. Romeo Moșescu a murit după ce un autoturism a fost acroșat de o autoutilitară și a ricoșat pe trotuarul pe care bărbatul de 48 de ani circula regulamentar. Romeo Moșescu era administrator și asociat în societatea comerciala Băcănia lui Tache din Medgidia. Accidentul a avut loc la intrarea în Medgidia.
 
Tache Moșescu era tatăl lui Romeo Moșescu şi a decedat cu aproximativ un an înaintea acestuia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii