Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scene de „thriller“ într-un bar din Valu lui Traian

ro

11 Mar, 2015 00:00 1648 Marime text
Ziua de 8 Martie a început furtunos într-un club din Valu lui Traian. Sâmbătă, la ora 2.38, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în barul Arts Club din localitate are loc un scandal.
 
În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit faptul că între Nicolae Pascu, Lucian Lupu, Năsturaş Pantu, Cătălin Dincă, Fred Niculae, toţi din localitatea Valu lui Traian, pe de o parte, şi Ionuţ Manolache, din localitatea Culmea, oraşul Ovidiu, de cealaltă parte, a avut loc un conflict spontan, provocat de Ionuţ Manolache, pe fondul consumului de alcool.
 
Manolache, fiind sub influenţa alcoolului, l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei pe Nicolae Pascu, iar în ajutorul acestuia au intervenit Lucian Lupu, Năsturaş Pantu, Cătălin Dincă şi Fred Niculae.
 
În timpul conflictului, lui Ionuţ Manolache i-a fost provocată o leziune la partea lombară stânga spate, prin tăiere cu un ciob din sticlă de către Nicolae Pascu şi au fost distruse obiecte de decor şi mobilier ale incintei barului, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.
 
Ionuţ Manolache a refuzat acordarea de îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii