Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă Bărbatul înjunghiat, mutat la Secţia de Chirurgie (galerie foto)

ro

22 Jul, 2014 00:00 2645 Marime text
În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă a avut loc un scandal. Două grupuri de persoane s-au luat la bătaie, iar un bărbat a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa după ce a fost înjunghiat.

În urma unui conflict spontan izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la restaurantul Casa Dobrogeană din Satul de Vacanţă, un tânăr a fost înjunghiat. Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Constanţa, directorul medical Mihnea Avram, bărbatul a fost mutat la Secţia de Chirurgie şi se află în stare bună. Alte două persoane au fost transportate la spitalul constănţean după scandal, dar acestea nu au fost internate. În cauză, procurorii au deschis o anchetă şi efectuează cercetări.

Ieri, peste 20 de persoane au fost duse la audieri. Potrivit unor surse din poliţie, aceste persoane au fost martore la scandalul amintit. Amintim că, în urma conflictului izbucnit, agresorul a fugit imediat după atac. De asemenea, nici arma folosită nu a fost găsită, dar anchetatorii presupun că este vorba despre un briceag sau un cuţit.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii