Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Parcul Arheologic din Constanța. Mai multe persoane au forțat intrarea la Târgul de Crăciun (VIDEO)

ro

03 Dec, 2021 19:04 6095 Marime text
  • Un grup format din mai multe persoane au încercat să forțeze intrarea în Parcul Arheologic din Constanța, acolo unde se desfășoară Târgul de Crăciun.


Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, aceștia au dărâmat o parte dintre gardurile montate de autorități și s-au luat la bătaie cu forțele de ordine prezente la eveniment.



Totul a pornit de la faptul că nu aveau un certificat verde, document pe baza căruia este posibil accesul în incintă. 
 

„Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.


Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde.


Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc.


Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită. Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment.


Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare.


Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!”
 




Primăria Constanţa organizează Târgul de Crăciun în perioada 1 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022, în Parcul Arheologic din centrul oraşului. 



 
Accesul se va face în baza Certificatului Digital European şi este permis doar persoanelor vaccinate cu schemă completă şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei şi persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

 


Sunt exceptaţi copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, însoţiţi de un adult, dar care se afla într-una dintre situaţiile respective.




Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Sursă video: Facebook.com/ Reporter Neptun TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii