Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal in Coiciu

ro

18 May, 2009 02:04 2764 Marime text
coiciu.jpgLocuitorii cartierului constănţean Coiciu s-au trezit sâmbătă seara cu două maşini pline de agresori puşi pe harţă. Întâmplarea s-a petrecut în jurul orei 21.30, când cetăţenii care locuiesc pe strada Semănătorului au primit „vizita" neaşteptată a două autoturisme străine din care au coborât mai mulţi indivizi cu aspect fioros şi în mod evident puşi pe harţă.

Îngroziţi, oamenii au sunat la 112. Ţinta agresorilor era însă bine stabilită. Cei zece indivizi s-au îndreptat glonţ spre geamurile unui apartament situat la numărul 24 şi au început să arunce în ele cu tot felul de pietre şi bolovani găsiţi pe jos. Atacul nu a durat mai mult de câteva minute. Până la sosirea echipajelor de poliţie ale Secţiei 2, indivizii se urcaseră deja în jeep-urile cu care veniseră şi părăsiseră împrejurimile. Poliţiştii au stabilit că ţinta atacului a fost apartamentul lui Nermin Amet, de 38 de ani, o cetăţeană de etnie rromă din Constanţa. Vizibil afectată de cele întâmplate, femeia nu a vrut să depună plângere împotriva atacatorilor şi a refuzat să facă orice fel de declaraţii sau să ofere relaţii care să conducă la identificarea agresorilor. Totuşi, oamenii legii au reuşit să obţină informaţii potrivit cărora scandalul ar fi început mai întâi într-un bar şi apoi ar fi continuat pe strada Semănătorului, după ce agresorii o urmăriseră pe femeie până acasă. Femeia nu este prietenă cu indivizii şi nici nu are legături cu alte nume mai mult sau mai puţin cunoscute ale lumii underground constănţene. În aceste condiţii, identificarea şi tragerea la răspundere a celor responsabili va fi cu atât mai dificilă cu cât locuitorii de pe strada Semănătorului nu au reuşit să reţină numerele de înmatriculare ale maşinilor implicate în conflict. Totuşi, chiar dacă se va reuşi depistarea acestora, indivizii nu riscă să se aleagă decât cu o amendă contravenţională pentru tulburarea liniştii publice, dat fiind că nu se poate începe anchetarea lor penală pentru distrugere, din moment ce victima refuză să depună plângere. Deşi au fost vehiculate scenarii potrivit cărora scandalul nu ar fi decât o nouă răfuială a lumii underground constănţene, anchetatorii exclud această variantă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sectia 2 e de vina 17 May, 2009 23:11 parazitii aia de gabori au incurajat tigania de acolo pt ca isi iau partea de la "cetatenii rromi". Pacat ca nu le-au dat foc la gunoaiele alea...