Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal fără precedent la IPJ Constanţa Cerneagă, fostul şef al Serviciului Acţiuni Speciale, acuzat că şi-a bătut un coleg

ro

21 Feb, 2014 00:00 3120 Marime text
Anchetă fără precedent în Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa. Instituţia a fost cuprinsă de un scandal monstru, în care au fost implicaţi doi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat, ieri, că un poliţist din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale a sesizat conducerea Inspectoratului cu privire la faptul că, în timpul pregătirii fizice, a fost agresat de către un alt poliţist, care se afla la coordonarea activităţii sportive, în conformitate cu dispoziţia şefului serviciului. „Agentul de poliţie a solicitat îngrijiri medicale, ca urmare a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu o ambulanţă, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fără a rămâne internat. Menţionăm faptul că agentul de poliţie îşi rezervă dreptul de a depune plângere penală. În cauză, conducerea Inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile a poliţistului reclamat, urmând ca la finalizarea acesteia să se dispună măsurile legale în conformitate cu statutul poliţistului”, conform IPJ Constanţa.

Tot potrivit Inspectoratului, în urma cercetării prealabile a poliţistului reclamat s-a finalizat cercetarea acestuia şi s-a dispus măsura legală în conformitate cu statutul poliţistului de trecere într-o funcţie inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deţinut. Conform unor surse bine informate, presupusul agresor este Adrian Cerneagă, fostul şef al Serviciului Acţiuni Speciale. După cum precizam şi mai sus, victima (Codrin Petrache) nu a depus încă o plângere împotriva colegului. Contactat telefonic, comisarul-şef Tudorel Dogaru, şeful serviciului mai sus precizat, nu a dorit să comenteze incidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii