Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal cu macete într-un club din Mamaia! Imagini surprinse de clienții localului (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

15 May, 2022 00:09 7675 Marime text


O noapte obișnuită în zona cluburilor din stațiunea Mamaia a fost zdruncinată de un scandal care a început în jurul orei 3 dimineața, în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

Scandalul a izbucnit la clubul Breeze din Mamaia. Unul dintre indivizii implicați în scandal avea un cuțit/macetă în mână așa cum se vede și în imaginea de mai jos. Alte persoane au venit cu macete și săbii. 


Oficial IPJ Constanța

În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii