Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase răniţi, după ce un şofer a trecut pe roşu Accident pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

09 Dec, 2014 00:00 1985 Marime text
Şase persoane, dintre care trei copii, au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc seara trecută pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Cum a fost posibil accidentul

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul a avut loc în jurul orei 18:50, când un bărbat de 35 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Vârful cu Dor către podul rutier IPMC. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Cumpenei, conducătorul a pătruns şi a traversat intersecţia pe culoarea roşie a semaforului electric în funcţiune. Astfel, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 25 de ani, pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre Podul IPMC către strada Vârful cu Dor, pe banda de lângă axul drumului. Tânăra aflată la volanul celui de-al doilea autoturism a efectuat manevra de întoarcere la schimbarea semaforului în verde. 

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat către dreapta sensului de mers, în gardul unui imobil, iar al doilea autoturism a fost proiectat către înapoi şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani. Cel de-al treilea şofer se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.56 mg / l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, şase persoane, trei adulţi şi trei copii, au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Personalul medical a informat că pacienţii sunt stabili hemodinamic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii