Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbători umbrite de două evenimente tragice Doi bărbaţi au murit în urma unor accidente în Constanţa (galerie foto + video)

ro

21 Dec, 2015 00:00 2966 Marime text


Sărbătorile au fost umbrite de două evenimente dramatice pentru două familii din judeţul Constanţa. Totul s-a petrecut după ce oamenii dragi au murit în două accidente tragice, petrecute la sfârşitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat.

Un bărbat de 74 de ani a murit în urma unui accident la ieşire din Valu lui Traian

Primul accident grav s-a petrecut sâmbătă, în jurul prânzului, atunci când la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată producerea unui accident rutier la ieşire din Valu lui Traian. Totul s-a întâmplat când un bărbat de 56 de ani, din Cobadin, a condus autoturismul marca Land Rover, pe DN3, dinspre Constanţa către Valu lui Traian, în banda numărul 2. Ajungând la km. 253, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta şi cu partea laterală a vehiculului a lovit un bărbat de 74 de ani, din Valu lui Traian, care
mergea pe acostament, pe lângă un moped.
 
Conducătorul autoturismului spune că ar fi mers pe banda a doua, avea o altă maşină în faţă, ar fi încercat să evite lovirea acelui autoturism şi l-ar fi lovit pe bărbatul de pe lângă scuter. Maşina avea volanul pe dreapta.
 
Impactul a fost deosebit de puternic, astfel că cel de pe lângă scuter a fost proiectat zeci de metri, iar maşina a ajuns pe câmp. Din păcate, impactul i-a fost fatal! Bărbatul a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare!
 
Şoferului vinovat pentru producerea accidentului i s-au acordat îngrijiri la faţa locului, viaţa lui nefiind pusă în pericol.

Agent de pază mort după ce a intrat cu maşina într-un stâlp în cartierul Poarta 6

Un bărbat de 49 de ani, angajat al unei societăţi de pază şi protecţie, a murit, ieri dimineaţă, într-un accident rutier, după ce a intrat frontal cu maşina într-un stâlp de electricitate, în apropierea parcului din cartierul Poarta 6.
 
Totul s-a întâmplat când bărbatul a ajuns în dreptul parcului din zona blocurilor ANL, de pe strada Zefirului, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp aflat în afara părţii carosabile.
 
La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Descarcerare şi cadrele medicale de la SMURD. După ce victima a fost scoasă dintre fiarele contorsionate, medicii au început manevrele de resuscitare, însă nu s-a mai putut face nimic pentru viaţa bărbatului. La întregul eveniment nefericit a asistat şi familia acestuia.
 
Se pare că medicii nu exclud varianta unui infarct. Poliţiştii rutieri susţin că nu au identificat urme de frânare. Martorii spun că şoferul ar fi încercat o depăşire în viteză.
 
Medicii legişti vor stabili cu exactitate dacă accidentul s-a produs din cauze medicale.
 
Se pare că victima era căsătorită şi avea doi copii. Bărbatul lucra la firma de pază Nei Guard. Contactaţi telefonic de redacţia ZIUA de Constanţa pentru un punct de vedere, reprezentanţii firmei nu au răspuns la telefon.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii