Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare în Poliţia Română! Chestorul Bogdan Despescu împlineşte astăzi 45 de ani

ro

08 Jun, 2017 00:00 9124 Marime text
Chestorul Bogdan Despescu, şeful Poliţiei Române, împlineşte astăzi 45 de ani. Despescu s-a născut pe data de 8 iunie 1972, în Nehoiu, judeţul Buzău, este căsătorit şi are un copil.
 
Chestorul Bogdan Despescu a condus în perioada 8 aprilie 2014 - 10 decembrie 2015 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, de unde a plecat în fruntea Poliţiei Române.
 
De-a lungul timpului, Bogdan Despescu a mai ocupat funcţii precum: adjunct al inspectorului-şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, şef Serviciu Cabinet în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova, adjunct al inspectorului-şef în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.
 
Şeful Poliţiei Române este coautor al lucrărilor „Forme de manifestare a criminalităţii economico-financiare în România“ (Editura Renaşterea Culturală, 2010) şi „Societăţile comerciale şi criminalitatea economico-financiară“ (Editura Lux Libris, 2007).
 
Bogdan Despescu a primit Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă“ în grad de Cavaler la 18 decembrie 2006, conferit pentru servicii deosebite în îndeplinirea misiunilor specifice, devotamentul faţă de instituţiile statului de drept, realizările obţinute în vederea combaterii fenomenului infracţional în contextul integrării europene şi armonizării operaţionale cu structurile similare euroatlantice.
 
Mai mult decât atât, Despescu a primit şi Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă“ în grad de Ofiţer la 5 iulie 2012, conferit în semn de apreciere pentru implicarea directă în combaterea efectelor provocate de condiţiile meteorologice excepţionale din iarna anului 2011 - 2012, prin salvarea de vieţi omeneşti, deblocarea drumurilor şi ajutarea populaţiei sinistrate, pentru îndeplinirea exemplară a misiunilor încredinţate de-a lungul întregii sale cariere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dorina 08 Jun, 2017 20:26 La multi ani!
  • Politist batran 08 Jun, 2017 00:06 La multi ani si multa putere de munca! Un baiat foarte muncitor si dedicat meseriei.