Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şapte reţineri în urma descinderilor din Constanţa, Năvodari, Mangalia şi Eforie

ro

31 Oct, 2015 00:00 3342 Marime text


Şapte persoane au fost reţinute în urma celor 51 de percheziţii efectuate, joi, în Constanţa, Mangalia, Eforie şi Năvodari. Acestea vor fi prezentaţi astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Au fost vizate mai multe persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
Din cercetări a reieşit că suspecţii, în cursul anului 2015, ar fi constituit o reţea de distribuţie de droguri de risc, pe raza judeţului Constanţa.
 
Au fost confiscate substanţe vegetale şi pulverulente care fac parte din categoria de risc şi de mare risc, instrumente pentru cântărire, poteţionare şi consum, medii de stocare.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.
     
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vaporeanu 30 Oct, 2015 23:09 Castiga bani pe net! Sistem revolutionar prin care sa-ti rotunjesti rapid veniturile! Castiga bani pe net! Iti oferim pe loc contract de comision si toate instructiunile, pas cu pas! Castiga bani pe net si asigura-ți viitorul! Noi suntem imediat si mereu alaturi de tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate, cere-ne mai multe detalii la adresa de email: gheorghenecula@yahoo.com