Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă de foc pentru pompierii ISU „Dobrogea“

ro

23 Feb, 2015 00:00 890 Marime text


Incendii după incendii, sâmbătă, în mai multe localităţi din judeţul Constanţa.


Solicitările au început să vină încă de la primele ore ale dimineţii, când un scurtcircuit la un tablou electric a alertat locatarii de pe strada Mircea cel Bătrân. Din fericire, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“, au asigurat doar măsurile PSI, nefiind nicio sursă de foc deschis. În acelaşi timp, au fost anunţaţi şi reprezentanţii Enel Distribuţie Dobrogea, care au venit la locul incidentului.

Totodată, o solicitare a venit de la Medgidia, acolo unde prietenul unui bărbat de 88 de ani a alertat pompierii după ce bătrânul nu mai răspundea la uşă. După intervenţia militarilor, în apartamentul situat pe strada Rahovei a fost descoperit bărbatul de 88 de ani, căzut, dar în viaţă. Acesta a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital, pentru îngrijiri.

La orele amiezii, vegetaţia a început să le dea bătăi de cap militarilor. La diferenţe de câteva minute, un incendiu a cuprins vegetaţia uscată de pe valea Portului, din municipiul Constanţa, iar un alt incendiu a fost semnalat la Eforie Sud, pe strada Negru Vodă. În ambele cazuri nu au existat alte riscuri în zonele afectate.

La orele după-amiezii, pompierii au fost solicitaţi pe strada Timişana din municipiul Constanţa, acolo unde focul a distrus sufrageria, dormitorul şi o cameră dintr-o locuinţă în care se aflau o femeie şi fiul său. Din fericire, cei doi nu au fost afectaţi de incendiu, dar au avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece evenimentul le-a creat atacuri de panică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii