Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvaţi de primar şi de şeful de post

ro

07 Feb, 2014 00:00 1915 Marime text
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au fost alertaţi, miercuri seară, de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Peştera, judeţ Constanta. Acesta le-a spus că, în jurul orei 20.30, el şi concubina sa în vârstă de 40 de ani au plecat pe jos, de la o fermă aflată în aproprierea localităţii Ciocârlia, spre localitatea Izvorul Mare, pe un drum pietruit, iar din cauza ceţii dense, a stratului gros de zăpadă şi a întunericului, s-au rătăcit.
Mobilizându-se, şeful Postului de Poliţie Ciocârlia, împreună cu primarul localităţii, s-au deplasat către localitatea Cobadin, într-o zonă cu eoline aflate în construcţie, iar la un moment dat autoturismul de teren cu care aceştia se deplasau nu a mai putut înainta din cauza stratului gros de zăpadă, cei doi continuându-şi traseul pe jos.
Ieri seară, cei doi au fost găsiţi de către salvatori, la aproximativ 2 km, în extravilanul localităţii Ciocârlia. Aceştia au fost transportaţi către Postul de Poliţie Ciocârlia, de unde au fost preluaţi de un echipaj al ambulanţei şi transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii